X - com... faremní akce pořádaná naším týmem

25.07.2009 09:30

 

www.military-paintball.cz/index.php?&cat=trening_det&aid=766    

přístup mají pouze členové "farmy zvířat" registrovaní na www.military-paintball.cz .

 

 

X- COM

1. Příběh

Rok 2009 neznámý objekt byl objeven na orbitu Země. Observatoře, řízené dvěma znepřátelenými tajnými vojenskými organizacemi X-COM (modří), VYMPEL (rudí), zjistili, že objekt je umělého původu a vykazuje energetickou aktivitu. Astronomové vypočítali, že objekt není na stabilní orbitě a že se v brzké době zřítí.
Obě strany začínají horečně vypočítávat místo a čas dopadu.
Přichází den „D“ 25.7.2009 , objekt pomalu vstupuje do atmosféry. Obě organizace alarmují své speciální jednotky a vědce. Sestup trvá necelých 20 minut, v posledním okamžiku objekt prudce zbrzdí, čímž všem zainteresovaným doslova vyrazí dech. Místo i způsob dopadu se tímto nečekaně změní. Objekt relativně hladce havaruje ve středu Evropy. GPS souřadnice dopadu jsou Loc: 50°37'32.099"N, 14°44'22.449"E
Začíná závod o to, kdo ovládne místo havárie.
Zatím co se výsadkové jednotky přibližují k horké zóně, přicházejí první informace ze špionážních satelitů. Trosky objektu nejsou zdaleka jen automatickým strojem…

2. Pravidla

3 Týmy
2x Speciální jednotky (modří a červení)
1x UFO jednotka (Paintball tým Perun + 1 tým farmy či přátel farmy)

Hraje se na zásah, ne na barvu!
Zásah do zbraně je platný zásah, má-li hráč sekundární zbraň, může pokračovat ve hře.

Munice
Zásoby munice 200 ks/os na život. Munici je možno sdílet

Kulomety
Pravidla - 400 kulí na zbraň, možno sdílet munici jen kulomet s kulometem. Střelba pouze Fullauto, střelba jednotlivými ranami je porušení pravidel!
Zásah do kulometu zbraň nevyřazuje. Maximálně 2 kulomety na herní tým (X-com, VYMPEL, UFO). Tedy max 6 kulometů ve hře.
Kulomet není váhově omezen. Je označen žlutou páskou na zásobníku. Je na každé straně rozhodnutí, jestli budou hrát s kulomety
nebo ne. Rozhodne- li se jedna strana, že kulomety mít nebudou, ostatní strany tímto rozhodnutím nebudou penalizovány. Stále budou
mít nárok na max. 2 kulomety na stranu .

Speciální jednotky, regenerace
Na mrtvolišti, pevná, po vlnách, 15 minut (zvukový signál - klakson), poté přesun k základnímu táboru (přesun mimo hrací pole), místo vstupu na hřiště bude označeno, teprve pak vstup do hry.

UFO jednotka, regenerace
V úlu, 1-5 minut, platí pouze do likvidace úlu.
Po zlikvidování úlu je možný 1-2 výsadky bez regenerace. Viz. likvidační akce mimozemšťanů.

Základní tábor
Nejbližší kóta při vstupu do hry, na začátku hry jsou zde připravené obě likvidační nálože týmu. Jednotky zde shromažďují nalezené artefakty až do oficiálního konce hry. Proto by neměl zůstat nechráněný
Tábor je možno dobít (bonus 50 bodů), současně je možno uloupit nalezené a zde skladované artefakty, či likvidační nálože. Tábor nesmí být držen, útočníci pouze zaznamenají čas do zde umístěné tabulky a stanoviště urychleně opustí. V prostoru mezi nejbližší hranicí hřiště a táborem, nesmí útočník bránit vracení znovu oživených protivníků do hry.

Trosky UFO
1x kabina, 2x gondola, 1x úl.
gondola pohonu - 1bod/min.
kabina- 2 body/min.
Časy dobití jednotlivých kót se zapíší do zde umístěných tabulek, zde umístěnou fixou příslušné barvy (dle barevného rozlišení obou skupin).
Úl- slouží pouze k regeneraci UFO jednotek .
Dobití úlu – bonus 50 bodů

Likvidace úlu
Provede se pouze jednou, poté se jednotky UFO již nesmí regenerovat. Likvidace nastává po donesení speciální nálože na vyznačené místo v těsné blízkosti úlu a její následné odpálení (zapálení v krabici umístěné dýmovnice). Nálože je možno navzájem ukořistit.
Z úlu a do úlu se nesmí střílet! (mrtvoliště UFO jednotek)

Artefakty
10-20 artefaktů rozházených po hřišti. 1 za 10 bodů. Artefakty se nosí pouze do základního tábora, nepoškozené se počítají na konci hry.
Jakékoliv poškození, včetně zásahu, artefakt zničí a je tudíž bezcený.

Pyrotechnika:
Dýmovnice – doporučené.
Jiná pyrotechnika – nepovolena.
Imitace nálože – nutná pro likvidaci Úlu, 2 kusy pro každý tým.


V průběhu hry, po likvidaci úlu:
3. Likvidační akce mimozemšťanů
Příběh:
Bitva o ovládnutí bojiště je v plném proudu, když nečekaně hlavní základny obou stran informují své týmy, že teleskopy zachytily další objekt na orbitu země. Všechny indicie ukazují na to, že nová mimozemská loď právě dorazila. Záchranná mise mimozemšťanů ale přichází příliš pozdě, všichni přeživší mimozemšťané jsou již zlikvidováni. Cíle mimozemských záchranářů se proto mění. Trosky havarované lodě již nezískají, mají je pevně v rukou pozemšťané, ale roztroušené artefakty snad ano. Je možno je ještě zachránit, nebo alespoň zničit, aby nepadli do rukou lidí. Vlastní technologie nemá pro mimozemšťany zas tak vysokou cenu a míra rizika je vysoká, rozhodnou se je proto raději zničit.
Cíl mise: Zničit jakékoliv nalezené artefakty (zvláště ty nalezené v základních táborech) a zabít co nejvíce pozemšťanů!

Likvidační tým UFO provede, po zlikvidování úlu, dle časových dispozic 1-2 samostatné, hromadné výsadky do horké zóny. Díky technologii teleportace, mohou vstoupit do hry kdekoli po celém obvodu herní plochy. Zvukový signál - klakson přerušovaně.
Likvidace artefaktu se provede jednoduchým rozdupnutím krabice symbolizující artefakt.
Jednotky UFO se neregenerují, mají jen jeden život na výsadek.

4. Konec hry:

Časový limit hry cca 3-4 hodiny. Vítězem se stává strana, která nashromáždí více bodů.

5.Vstupní poplatky:
Námi pořádaná akce je zcela nezisková, výše vstupních poplatků bude proto vypočítána měsíc před hrou, podle výše organizačních nákladů a podle počtu zaregistrovaných hráčů.
Předpokládáme cca 50 Kč
Občerstvení nezajišťujeme!
 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode